За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 8 или по-висока!Отдайте се на удоволствието да живеете в Пирин Голф & Кънтри Клуб- невероятен комплекс в подножието на Пирин планина.

Пирин Голф & Кънтри Клуб е ваканционен голф комплекс, който продава и отдава под наем ваканционни имоти и луксозни търговски площи и управлява голф игрища от международно ниво. Разположен на площ от 150 хектара, в полите на величествената Пирин планина, комплексът предлага уникалната възможност за съчетаване на голф и ски сезон като предпоставка за целогодишна заетост и висока инвестиционна възвръщаемост и полезност за собствениците на имоти.

Главен акционер и изпълнител на мега-проекта е Балканстрой АД, една от най-успешните строителни компании в България. Проектът е получил 1-ви клас инвестиционен сертификат. Ваканционните имоти и голф игрищата са съчетани умело с природните дадености и заобикалящата ги среда, правейки комплекса предпочитана ваканционна дестинация.

Ваканционните имоти имат идеално разположение сред високите борови гори и тучни ливади и съставляват само 5% застроена площ. Имотите са обособени няколко квартала (Даунтаун, Лейк, Пирин), като всеки един предлага различно преживяване и добавена стойност за собствениците - дали като инвестиция или като лайфстайл. Подредбата напомня типичното за всеки град разпределение - с оживената търговска част и отделните жилищни квартали.

Офис "Продажба на имоти"

Имотите
Имотите в Пирин Голф & Кънтри Клуб са обособени в различни квартали- Даунтаун, Лейк и Пирин. Всеки квартал предлага различно преживяване за собствениците на имотите- дали като инвестиция или лайфстайл. Подредбата напомня типичната градска структура с оживена търговска част (Даунтаун) и отделните жилищни квартали (Лейк, Пирин-по-тихи, но с пешеходен достъп до центъра). През Декември 2008 кварталите Даунтаун, Лейк и Пирин 3 получиха официално разрешение за ползване.

Проекти в процес на развитие
• Волейболно и баскетболно игрище, Тенис кортове, Мини футболно игрище;
• Ресторанти и кафета;
• Подбрани маркови магазини;
• Медицински център и детски площадки и забавачници;


Завършените обекти
Ваканционните имоти в Пирин Голф & Кънтри Клуб се предават до ключ на клиентите. При строителството са използвани висококачествени материали и ефективни технологии. Апартаментите са напълно обзаведени. Обзавеждането отговаря на стандарта на 5-звезден планински курорт. Включва всичко от дивана, леглото и гардероба, до чаршафи, кърпи, прибори за хранене. На Ваше разположение са услугите на най-новия в България СПА хотел, който разполага с 4500 кв.м СПА център.

Зима в Пирин Голф & Kънтри Клуб

Зима в Пирин Голф & Kънтри Клуб
Пирин Голф & Kънтри Клуб

Пирин Голф & Kънтри Клуб


Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании