RAZLOG:

За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 8 или по-висока!


Голф игрища


       Най-приятното нещо в играта на голф е, че едновременно спортуваш и се наслаждаваш на природата. Точно такава е и възможността, която Пирин Голф & Кънтри Клуб предлага. Разположено в подножението на пленителната Пирин планина, Ian Woosnam голф игрището показва какво означава да се играе голф в планината. Играта на голф се превръща в истинско предизвикателство сред суровия планински терен.

       Двете голф игрища на комплекса (Ian Woosnam, Pirin Pine) са проектирани така, че да събудят интереса не само на запалените, но и на начинаещите голфъри. Всеки един ще намери по нещо за себе си на терена - без значение дали ще предпочете дългия удар или пък ще следвате игралния път и ще правите чипинг удари.  

       

         

 

         

       Почти непрестанният вятър в Разложката котловина влияе върху стратегията и избора на стикове при играта на голф на Ian Woosnam голф игрщето. Всеки, който не съумее да вземе вятъра под внимание, ще се озове в един от многобройните бункери, пръснати из цялото игрище. Общият им брой е около 80 и нито един от тях не може да бъде избегнат лесно. За това повечето голфъри предпочитат по-сигурната стратегия вместо рисковите директни удари.

       Естествената топография на ландшафта и леките неравности по грийна правят грийна доста предизвикателен. Нужно е да сте доста проницателни, за да прецените посоката на топката при удар.

       Пирин Голф & Кънтри Клуб разполага с предизвикателни голф игрища, които ще тестват вашите умения и ще ви накарат отново да се върнете при нас.

Голф игрище
Голф игрище
1 дупка

1 дупка
2 дупка

2 дупка
3 дупка

3 дупка
4 дупка

4 дупка
5 дупка

5 дупка
6 дупка

6 дупка
7 дупка

7 дупка
8 дупка

8 дупка
9 дупка

9 дупка
10 дупка

10 дупка
11 дупка

11 дупка
12 дупка

12 дупка
13 дупка

13 дупка
14 дупка

14 дупка
15 дупка

15 дупка
16 дупка

16 дупка
17 дупка

17 дупка
18 дупка

18 дупка