За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 8 или по-висока!


Голф Академия


Нашата основна цел е да Ви покажем удоволствието от игра на голф сред красивата природа на Пирин планина. Предлагаме ви уникални възможности за обучение, които наблягат върху идивидуалността и личната свобода при определяне на темпото на курса. Нашите инструктори ще планират обучението съобразно Вашите умения, желания и цели. Организират се индивидуални сесии, както и уроци в малки групи до четири участници, които позволяват на инструктора да отдели необходимото време на всеки един ученик.

              

От разнообразните предложения на Пирин Голф & Кънтри Клуб могат да се възползват всички- от начинаещия до добре подготвения състезател. Тук ще намерите най-модерните и новите тренировъчни уреди, като SAM Putt Lab (първата анализираща и тренировъчна система за пат удари) или системата за видео анализ C-Swing и високо мотивирани голф инструктори, които ще Ви предоставят подробна информация относно съдържанието на курса и Вашето ниво на представяне.

Предлагаме разнообразие от голф уроци: курсове за начинаещи (курсове за зелена и турнирна карта) и курсове за напреднали (хендикап курс, интензивен ден с PGA професионалиста, курсове за дълга и къса игра, семеен курс, курс за родители и бизнес курс).

Тренировъчната зона (Driving range) заема централно място в комплекса. Разположена е между игрищата Ian Woosnam и Pirin Pine. Запалените играчи имат възможност да тренират и усъвършенстват своите удари в една от най-добрите и впечатляващи голф академии в Централна и Източна Европа.
Лятно работно време Април - Ноември от 08:00 до 20:00 часа
Всеки понеделник и четвъртък драйвинг рейндж е затварен от 08:00 до 10:00ч сутринта, поради необходимост от поддържане на зелените площи и косене.

Зимно работно време Декември - Март от 08:00 до 18:00 часа, дори и при наличие на снежна покривка
 
Ще се радваме да ви посрещнем в академията в Пирин Голф & Кънтри Клуб !


Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании