За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 8 или по-висока!


Управление на собствеността


Отдел Управление на собствеността България Холидейз към Пирин Голф & Кънтри Клуб е специално създаден с цел подобряване на управлението и благосъстоянието на ваканционните имоти в комплексите. Услугата се предалага от професионален екип от експерти в областта на Пропърти Мениджмънта част от веригата България Холидейз Хотелс & Ризортс – компания, многократно доказала опита си в областта на хотелиерството и туризма в България. България Холидейз ЕАД е на българския пазар повече от 10 години и е подобрила редица рекорди с управлението на най-посещавания комплекс в региона – Катарино СПА. Компанията има сключени договори с водещи фирми в световен мащаб катоThompson’s, Solvex и Thomas Cook.


Мисията на отдел Управление на собствеността е да Ви даде възможност „сами да моделирате почивката си”, независимо дали сте собственик или турист. Ние се стремим да предоставим качествено и цялостно обслужване на клиентите си във всички аспекти на бизнеса си. Добрият мениджмънт за нас означава да осигурим за собствениците и партньорите ни, възможно най-високия приход и същевременно да гарантираме желаната ваканция за гостите в комплекса.

Посветени на целта си „да бъдем надеждна фирма, която е заслужила доверието в нея”, ние се стремим да се докажем като уважавани бизнес партньори в отношенията си със съдружници и доставчици и да наложим името си у нас и в чужбина.


За въпроси и повече информация, моля свържете се с отдел Управление на собственосттана посочените координати:

T: +359 747 98 200
М: +359 882 810 200
M: +359 885 681 277

Е: property.management@piringolf.bg


Пирин Голф & Кънтри Клуб е част от група компании